"Johnny"

"Johnny" är ett Polskt hbl född 2008 och halvbror till "Buddy" och "Robban". Kom till oss mars 2013 efter att Tomas varit en sväng till Polen för att köpa några nya hästar.

"Robban"

"Robban" är ett Polskt hbl född 2008 och halvbror till "Johnny" och "Buddy". Kom till oss mars 2013 efter att Tomas varit en sväng till Polen för att köpa några nya hästar.

Walliz och Wazita

Walliz och Wazita är egen uppfödning födda 2012 efter Warsteiner (är även Pelles favoritöl). Vårt sto Alice fick en hingst, Walliz och Tikita fick ett sto, Wazita. Dom växer och frodas för fullt och på bilden har dom precis blivit avvända men känner sig trygga i sin gemensamma box.

"Pabbo"

Pabolina Pabolina

Vi köpte Pabbo som två åring och är idag en underbar häst som trivs bäst i enbet. Hon har sin mors takter i sig som visar sig mer och mer. Pabbo är under vårt sto Mazze som vi köpte vid samma tillfälle och varit en läromästare för många av våra hästar vid inkörning. Pabbo är numera mor till ett underbart sött litet föl som heter Porthoz.

"Tina"

Omöjlig som ridhäst men verkar gilla att vara körhäst.

"Cappe"

En god vän till oss hade beslutat sig för att avsluta sitt hästägande och vi köpte Cappe på vinst eller förlust och började köra honom vilket visade sig vara ett väldigt lyckat drag.

"Zalle"

Zalle borda ha fått namnet Houdini då han är värsta utbrytakungen. Finns inget staket som är ivägen om han vill komma in eller ut. Helbror med Sim men det kan man inte tro när man ser dom sida vid sida. Mamma Lena hade beställt en mini kopia av Queenie men så blev det inte. Det blev en kille och skäck, sin far upp i dagen. Zalle är Beas och Emilis kille nu vilket han gillar skarpt. Kan aldrig få nog av uppmärksamhet.

Aramiz

En av dom tre musketörerna som är födda sommaren 2011. Vilken sommar med tre grabbar. Aramiz är under en inlånad häst, Vera som Per Nordenskiöld och Toril Haug äger.

Porthoz

Detta var året som Pabbo som är mamma till Porthoz skulle vila och växa till sig. Vilket visar sig vara ett lyckat resultat. Ett fint föl och ett lugnare sto. Det höll dock på att gå riktigt illa för lilla Porthoz som visade sig ha en infektion och fick läggas in på Strömsholm där han bland annat fick en blodtransfusion. Många nervösa dagar.

"Alice"

Ett sto som vill att alla ska tro att hon är den grymaste hästen i stallet så hon får vara i fred. Med andra ord en riktig "surmärr" tills hon lär känna dig och får förtroende. Skulle tro att hon inte haft för lätt innan hon kom till Sverige. En av Tomas favoriter och det är ömsesidigt mellan dom två.