Köpinformation

Allmänna Villkor

Följande allmänna villkor gäller för försäljning av varor från HorseWorkz HB 969738-2241 (Nedan kallad HorseWorkz), om inte annat överenskommits skriftligt mellan respektive kund och HorseWorkz.

 

Beställning

Beställning av produkter sker via www.horseworkz.se, via telefon eller via inskickat mail. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande för beställning. HorseWorkz förbehåller sig för eventuella fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga produkter i sortimentet. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej garanteras återge varans exakta utseende. Vid eventuella fel i angivande av lagersaldo förbehåller sig HorseWorkz att korrigera detta i efterhand.

 

Betalsätt

Välj mellan två betalsätt: HorseWorkz –Faktura och postförskott. För mer information om de olika betalsätten läs våra kreditvillkor.

 

Priser

Alla varor i HorseWorkz sortiment är angivna inklusive moms och vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck och slutförsäljning. HorseWorkz tillämpar avrundning till jämn en-krona i samband med betalning. Reapriserna gäller så långt lagret räcker.

 

Leveransvillkor

Leverans sker normalt 2-5 arbetsdagar efter orderläggning om produkterna finns på HorseWorkz lager. Om HorseWorkz inte kan leverera hela beställningen vid ett och samma tillfälle eller om den delats upp på olika leveranssätt, betalar du endast en expeditionsavgift. Varorna levereras via posten HorseWorkz står för eventuella fraktskador mellan vårt lager och utlämningsstället. Om ytteremballaget är skadat och du på hämtstället upptäcker skadan, ska skadan anmälas på plats.

 

Outlöst paket

Om du inte hämtar ut leveransen och ej heller meddelar HorseWorkz att ångerrätten utnyttjas, så debiteras expeditionsavgift, returfrakt och hanteringskostnader, f.n. totalt 175 kr. Vid tungt gods tillkommer även kostnad enligt frakttabell.

 

Ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att varorna mottagits. Vid nyttjandet av ångerrätt, meddela HorseWorkz inom 14 dagar efter att varorna mottagits. Sänd tillbaka varan i väsentligt oförändrat skick i originalförpackningen. Ångrar du köpet utan att hämta ut leveransen måste du meddela HorseWorkz. Utnyttjas ångerrätten betalar du returfrakten samt står du för transportrisken.

 

Tvister och lagval

På dessa allmänna villkor ska svensk rätt tillämpas. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Personuppgifter

HorseWorkz är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Vi kommer att kontrollera dina uppgifter mot folkbokföringsregistret. Varorna kommer att levereras till den adress som finns angiven där. Dina person- och inköpsdata kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål av HorseWorkz. Du kan genom att skriva till HorseWorkz , begära att dina personuppgifter rättas, tas bort. Som Kund hos HorseWorkz har du rätt att en gång per år efter skriftlig begäran till ovanstående adress få information om vilka uppgifter om dig som finns i våra register och hur de används.