Bröllopskörning

Spänningen inför bröllopet har lagt sig och alla gäster är glada och vill dela glädjen med er efter vigseln. Många kramar och ris har regnat över er och efter all uppståndelse så är lite tid på tu man hand i romantikens tecken med häst och vagn en unik upplevelse. Ni sitter i vagnen och hör hästhovarna klapprar rytmiskt, lugnet kommer över er och ni får en stund för er själva med möjlighet till en skål innan festen tar vid med alla som delar denna dag med er.

Har du egna idéer och önskemål så tillgodoser vi dessa om så är möjligt, vi skräddarsyr för er. T.ex. en paus på vägen för fotografering eller en skål i Champagne.

Efter att brudparet har anlänt till festen och innan festligheterna tar vid, har barn som finns med på festen möjlighet att få klappa och åka en tur med hästarna.

Prislista inkl. moms: 

Aktivitet Gryts Kyrka Övriga orter
Par (två hästar) 6.000:- 7.000:-
Fyrspann (4 hästar) 10.000:- 12.000:-


 I priset ovan ingår reskostnader för 10 mil enkel resa.

För bokning:

Bokningsförfrågan kan göras via telefon eller mail:

Telefon, 0735 00 1515

Mail, info@horseworkz.se

Efter bokning skickar vi en skriftlig överenskommelse.Ni bekräftar er bokning inom 10 dagar med att betala bokningsavgiften på 1.000:-. Resterande belopp betalas två veckor innan bokat datum.Bokningsavgiften återbetalas inte vid eventuell avbokning.

Vi använder oss av våra tävlingshästar som är tränade för att vara extremt lyhörda och lydiga. Då hästarna ofta transporteras till olika tävlingsplatser är dom vana vid olika miljöer. Vår kusk som kör är Tomas, läs gärna mer om Tomas under rubriken "om oss" och titta gärna på tävlingsbilderna på vår hemsida.

Fotograf, John Hellström, http://www.johnhellstrom.se/
Bröllop med lantlig klädsel
Nu är det dags att köra fram till brudparet som har blivit gratulerade utanför kyrkan och en kommande lugn stund för brudparet på tu man hand innan festligheter tar vid.
Alla är glada och vinkar till brudparet som startar sin färd mot festlokalen
Nu närmar vi oss festlokalen
Hästarna står utanför kyrkan och inväntar brudparets ankomst