Flyinge here we come!

Nu är familjens grabbar grattade för detta år. Alltid lika hektiskt med alla födelsedagar som börjar med Pelle den 6 januari sen fortsätter det av bara farten med Tomas och Kjell och avslutas med Pappa Björn den 9 februari. I går kväll var det familjemiddag med respektive men tyvärr så saknade vi en Skånebrud på grund av avståndet. Alla njuter lika mycket av att samlas och bara prata och gnabbas.

 

Nu är det ny dag och kollar man sociala medier idag så finns det två ord som används flitigt i kör Sverige, FLYINGE & RESA. Körkonferens i helgen på Flyinge förklarar det hela.

 Alla börjar vi längta och drömma om kommande tävlingssäsong och att åka på körkonferens blir lite som konstgjord andning som gör att vi överlever till sommaren. Mamma Lena har tjuvstartat och tagit tåget ned till Flyinge där hon ska på möte med körkommittén. Hemma får Tomas fixa stallet och Pelle skor som vanligt sen ska det hinnas tränas hästar så att dom kan få vila ett par dagar. Vår bästa hästskötare Catrin blir hemma och tar hand om hundar och hus. Hur skulle vi klara oss utan henne?

Etiketter: vår vardag

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln